Activitats

Per descomptat que vostès poden quedar-se durant tot el dia en el jardí i descansar (probablement això  sigui la millor idea). Qui prefereixi emprendre alguna cosa, trobarà multitud de possibilitats:  

Caminar: tots els graus de dificultat estan presents, des d'unes simples senderes fins a llargues  excursions, p.ex., pels Pirineus entre el Mar Mediterrani i l'Atlàntic. Les muntanyes ofereixen també la possibilitat de practicar l'escalada i el vol de parapent.

Cursos d’equitació i passejos a cavall per la zona són tan accessibles com excursions amb  carro - al peu dels pujols o les muntanyes.  

Les regions de l’Aude i Arriège ofereixen les condicions òptimes per a la pràctica de tots  els esports fluvials i d'aigües braves, com rafting, canoa i kayac, canyoing.  

Vostè pot descobrir el Canal du Midi fent excursions d'un dia amb barca.

També pot banyar-se en rius i llacs, en piscines públiques - també en parcs aquàtics – i en banys  termals. Platges i ports del Mar Mediterrani ofereixen surf, vaixells de vela, yachting i la pràctica de busseig; Narbonne Plage està aproximadament a una hora d'aquí.

Practicar esports d'hivern: esquí de fons ( altiplans de Sault, de Beilhe ...) i esqui alpí (Monts  d´Olmes, Ax Bonascre, Font Romeu, Els Angles, Pas de la Casa ...) estan a 1 o 2 h d'aquí.

Parcs d'atraccions per a tota la família: piscines (amb tobogans gegantescs), reserves d'animals de les  sabanes d'Àfrica, àreas privades de la caça, vedats per a aus rapaços i reserves per a biòtops amenaçats i animals en perill d'extinció (als Pirineus alts i en Montagne Noire).

Museus de diverses temàtiques: dels dinosauris (Esperaza), sobre la prehistòria (Tautavel),  les cultures dels celtes, grecs i romans (p. ex., en Narbonne) i la vida en l'Edat Mitjana (Carcassonne, Foix) així com museus sobre la impressió i les arts gràfiques (Montolieu), l'escola (Carcassonne)  i el vi (Lezignan) per citar només una petita selecció.

De març a juliol floreixen una multitud d'orquídies en aquesta regió. Sobretot en Corbières  es troben més de 80 espècies i subespècies centreeuropees i mediterrànies.

[Oustal] [La casa] [El país] [Activitats] [Informació]